Juoksuharjoitusilta

Juoksuilta on monipuolista perusharjoittelua juoksuun ja juoksun oheisharjoitteisiin perustuen. Juoksuilta on tarkoitettu juoksemisesta kiinnostuneille junioreille ja muille seuran urheilijoille yli ryhmärajojen. Harjoituksiin osallistujat jaetaan harjoittelemaan tasoryhmiin. 

Juoksuillan valmentajina toimivat Jari Hemmilä ja Jenni Moskari, oman aikansa mestarijuoksijat. Jari Hemmilä on Kalevan Kisojen mestari omalta uraltaan. Sittemmin hän on valmentanut juoksijoita arvokilpailutasolle asti. Jarin parivaljakkona toimii Jenni Moskari, Kalevan Kisojen mitalisti tältä vuodelta. 

Juoksuilta pidetään tiistaisin Hakunilan urheilukentällä ja ympäröivässä maastossa. Harjoitus pidetään ulkoharjoituksena sulan maan aikana. Talvikuukausina harjoitus siirtyy Hakunilan kalliosuojaan, mutta siihen voi edelleen kuulua ulko-osio. Harjoituksen siirtymisestä kalliosuojan tiloihin tiedotetaan erikseen osallistujille. 

Harjoitusaika sisäharjoituskaudella: Tiistai klo 18-19.30, molemmat ryhmät (isot ja pienet)

Itä-Vantaan maastojen osakilpailut kuuluvat osaksi juoksuillan ohjelmaa. Kilpailupäivinä ei pidetä erillistä harjoitusta, tuolloin junioreille pidetään ohjattu alkuveryttely ennen kilpailua. 

Hinnat: Juoksu-ilta kuuluu osaksi junioriryhmien kuukausimaksuja. Pelkkään juoksuiltaan osallistuminen maksaa 45€/kk.