Kunto-Sport


Oletko kiinnostunut aikuisten yleisurheiluvalmennuksesta?

Tässä ryhmä juuri sinulle, joten lämpimästi tervetuloa Kunto-Sportiin!


Tapaamme ensimmäisen kerran Hiekkaharjun kentällä tiistaina 18.9. klo 18.30.  

Harjoittelemme aina tiistaisin noin klo 18.00 – 19.30 rennossa ja mukavassa seurassa syksyllä ja keväällä  Hiekkaharjun (os. Urheilutie 15, 01350 Vantaa) tai Hakunilan kentällä (os. Luotikuja 2, 01200 Vantaa), talvikaudella Hakunilan kalliosuojassa (os. Harmotie 1, 01200 Vantaa). 

Ota mukaasi kuntoiluun sopivat ja sään mukaiset vaatteet, juomapullo ja jotain pientä syötävää. Pohjakuntovaatimusta ei ole, joten olet tervetullut ryhmäämme juuri sellaisena kuin olet. Kuntosi ja taitosi nousevat treenien myötä varmasti!

Jokaisessa harjoituksessa on kolme osiota: alkuverryttely, pääharjoitus ja loppuverryttely. Kauden aikana tutustumme yleisurheilulajeihin ja lajien suoritustekniikkoihin sekä kestävyyskuntoiluun juoksukoululaisten kanssa. Jos innostut, valmennuksesta saat eväitä myös kisakentille, joskin treenien päätavoitteena on liikkuminen hymy huulilla hyvässä seurassa toinen toistamme tsempaten.

Lisätietoja saat Kunto-Sportin valmentajilta:
Tiina Vuorenpää, tiina.hannele.vuorenpaa@gmail.com
Olli Leino, oeleino@gmail.com


Kauden viimeinen kokoontumiskertamme on tiistaina 28.5.2019. 

 

Osallistumismaksut:

260 euroa koko kaudelta 11.9.2018 - 28.5.2019.
130 euroa syys- tai kevätkausi (jos haluat maksaa 2 erässä).
160 euroa koko kausi, kun lapsesi on jäsenenä jossain ryhmässämme.
80  euroa syys- tai kevätkausi, kun lapsesi on jäsenenä jossakin ryhmässämme (jos haluat maksaa 2 erässä).

Halutessasi saat itsellesi myös henkilökohtaisen harjoitusohjelman, jonka hinta on 30 e/kk. Olli Leino tekee sen, joten sovi asiasta hänen kanssaan.

Ilmoittautuessasi sinun ei tarvitse vielä maksaa mitään, vaan lähetämme laskun myöhemmin. Voit myös käydä kokeilemassa kerran ennen ilmoittautumista ryhmään. 


Osallistumismaksu sisältää ryhmän harjoitukset, seuramme jäsenmaksun (40 euroa/vuosi) sekä osallistumisen seuran järjestämiin kilpailuihin, kun ilmoittaudut niihin antamiemme ohjeiden mukaisesti.