Kesän ryhmiin ilmoittautuminen auki!

18.5.2018


Ilmoittautuminen kesän ryhmiin on auki toukokuun loppuun asti. Kesäkaudeksi tapahtuu myös uudistuksia mm. ryhmäjakoihin.

Ilmoittautumislinkit kesäkauden ryhmiin on avattu. Ilmoittautuminen on auki äitienpäivään asti liikuntaleikkikoulujen osalta ja muiden ryhmien toukokuun viimeiseen päivään asti.

 

Ilmoittautumislinkit:

Kevään liikuntaleikkikoulu Hiekkaharju 3-4v Täynnä!

Kevään liikuntaleikkikoulu Hiekkaharju 5-6v Ryhmä I Täynnä!

Kevään liikuntaleikkikoulu Hiekkaharju 5-6v Ryhmä II

Kevään liikuntaleikkikoulu Hakunila 3-4v

Kevään liikuntaleikkikoulu Hakunila 5-6v

Yleisurheilukoulu 7-9v

Yleisurheilukoulu 10-11v

Harjoitusryhmä 12-13v

Nuorisovalmennusryhmä-Kiri

 

Ryhmäjaoissa tapahtuu uudistuksia kesäkaudelle. Tärkeimpänä uudistuksena on lasten ryhmien uusi ikäryhmittely 7-9-, 10-11- ja 12-13-vuotiaisiin. Uudistuksen tarkoituksena on pystyä tarjoamaan entistä paremmin lapsen ikävaiheen mukaista harjoittelua ikäluokiltaan tiiviimmissä ryhmissä. 

Samalla uudistuu ryhmien laskutus ja hinnoittelu. Laskutus muuttuu kuukausipohjaiseksi. Syksyllä 2017 tai aiemmin mukaan ryhmiin liittyneiden osalta, jotka ovat suorittaneet koko kauden harrastusmaksut kerralla, harrastusmaksut pysyvät kauden (elokuun) loppuun vanhan hinnoittelun mukaisina. 

Ryhmissä jo mukana oleville lähetetään vielä myöhemmin huhtikuun aikana tarkemmat infokirjeet uudistusten käytännön vaikutuksista. Vanhoissa Nappula-, Nasta-, tai Kiri-ryhmissä jo mukana olevien urheilijoiden ei tarvitse ilmoittautua uudelleen!