Puheenjohtaja vaihtui Kenttäurheilijoiden vuosikokouksessa!

11.12.2017 klo 21:46

Puheenjohtajan nuija vaihtui Harri Mannermaalta (vas.) Heikki Mäkiselle.
Puheenjohtajan nuija vaihtui Harri Mannermaalta (vas.) Heikki Mäkiselle.
Harri, Vuoden Viiskasilainen 2017!
Harri, Vuoden Viiskasilainen 2017!

Kunnioitettavat 16 vuotta puheenjohtajan tehtäviä eritäin ansiokkaasti hoitanut Harri Mannermaa oli sitä mieltä, että nyt on aika siirtää nuija seuraajalle. Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin johtokunnan jäsen Heikki Mäkinen.

Harrilla on takanaan pitkän puheenjohtajuuden lisäksi kaikkiaan yli 30 vuotta seuratyötä. Eikä Harri jätä sitä nytkään, sillä hänet valittiin yksimielisesti kunto- ja aikuisurheilujaoston puheenjohtajaksi. Harri jatkaa myös kilpailunjohtajana esimerkiksi Aktia-maantiejuoksucupissa ja Hakunilan Uudenvuodenjuoksussa. 

- Vuoden Kenttäurheilijoiden puheenjohtajana ovat olleet antoisia, mutta pakko myöntää, että joskus myös raskaita. Nyt kun hallinnolliset työt vähenevät, voin keskittyä enemmän esimerkiksi kilpailutoimintaan, Harri kertoo. 

Harri valittiin tänä vuonna yksimielisesti myös Vuoden Viiskasilaiseksi. Pikkujouluun Harri ei valitettavasti päässyt pokaalia noutamaan, joten se annettiin hänelle vuosikokouksen lopuksi. 

Uudella puheenjohtajalla Heikki Mäkisellä on seuratyöstä pitkä kokemus, joten Kenttäurheilijat on jatkossakin varmoissa ja vakaissa käsissä.  

KU:n johtokunta on vuonna 2018:

Heikki Mäkinen, puheenjohtaja
Timo Ikola (uusi)
Harry Jääskeläinen
Juha Kylänpää
Sari Lassila
Pentti Leinonen (uusi)
Pekka Mäki
Janne Piispanen
Anna-LIisa Stenvall (uusi)

Uusi johtokunta kokoontuu seuran toimistolla, Allun mökillä, ensimmäisen kerran maanantaina 8.1.2018 klo 18.