Kenttäurheilijat-58:n urheilijoille kolme piiripalkintoa!

22.11.2017

Voittajien on helppo hymyillä!
Vasemmalta Milla Kelo, Hilla Uusimäki, Anne-Mari Lehtiö ja Pekka Nurmi, jolla on kädessään omansa lisäksi myös Villen palkinto.
Voittajien on helppo hymyillä! Vasemmalta Milla Kelo, Hilla Uusimäki, Anne-Mari Lehtiö ja Pekka Nurmi, jolla on kädessään omansa lisäksi myös Villen palkinto.

Helsingin Seudun Yleisurheilu, Helsy, palkitsi pääkaupunkiseudun parhaita urheilijoita syyskokouksessaan 22.11. Helsingin piirin parhaiksi valittiin kolme (3) Kenttäurheilijat-58 ry:n urheilijaa; miehissä Ville Lampinen (valmentaja Pekka Nurmi), naisissa Hilla Uusimäki (valmentaja Milla Kelo) ja 22-vuotiaissa naisissa Anne-Mari Lehtiö (valmentaja Pekka Nurmi).

Hilla (pikajuoksija) ja Anne-Mari (pituushyppääjä) pääsivät paikan päälle noutamaan palkintojaan. Kaksinkertainen Suomen mestari (400 ja 800 m) Ville Lampinen ei paikalle ehtinyt. Hän opiskelee parhaillaan USA:ssa, jossa tietenkin myös urheilee toisen valmentajansa Marcus O’Sullivanin johdolla.  

Onnittelut urheilijoille ja valmentajille!

Helsingin Seudun Yleisurheilu (Helsy ry.) on yksi Suomen Urheiluliiton (SUL) 21 yleisurheilun piirijärjestöstä. Helsyyn kuuluu 24 pääkaupunkiseudun (Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kirkkonummi) suomenkielistä yleisurheiluseuraa. Yhdessä Uudenmaan Yleisurheilun (UudY) ja Nåid Friidrottin (NÅID) kanssa Helsy muodostaa Suomen Urheiluliiton eteläisen alueen.

Teksti: Marika Hellberg
Kuva: Juha Kylänpää