Kenttäurheilijat tarjoaa työtä niin ohjaajille/valmentajille kuin TET-harjoittelijoillekin!

3.11.2017


KU-58:ssa voi paitsi harrastaa, myös olla ohjaaja/valmentaja tai vaikka TET-harjoittelija. Vantaalainen Mette Juuti on yhdeksäsluokkalainen Sotungin koulua käyvä nuori, joka oli TETissä 23.10. – 3.11. Tässä Meten mietteitä työharjoitteluajasta:

”Kaikenlaista olen päässyt näkemään ja tekemään! Olen ollut mm. valmennuspäällikkö-Ollin kanssa Sotungin lukion aamuharjoituksissa, tehnyt nuorisopäällikkö-Eemelin pyynnöstä seuran ryhmille WhatsApp-ryhmiä, järjestellyt mitaleja, ollut toiminnanjohtaja-Marikan pyynnöstä Aktia-maantiejuoksucupin numerotalkoissa, päässyt käymään ensimmäistä kertaa elämässäni Vantaan kaupungintalolla, kaiverruttanut pokaalia ja paljon muuta! Olin yllättynyt, miten paljon kaikkea Aktia-maantiejuoksucupin eteen on etukäteen tehtävä, että kilpailu voidaan ylipäänsä järjestää. Joka päivä on tullut jotain uutta ja yllättävää esille, joten olen viihtynyt paremmin kuin osasin kuvitellakaan.

Kenttäurheilijoissa olen ollut urheilijana vuodesta 2014, tällä hetkellä olen Joni Oilingin TEHO-ryhmässä. Minulla ei ole mitään varsinaista päämatkaa, mutta radalla juoksen ainakin 800 ja 1500 metriä, maastossa ja maantiejuoksuissa  4 – 10 kilometriä. Olen osallistunut moniin KU:n kisoihin, kuten Cup-kilpailut, Itä-Vantaan maastojuoksut, seuraottelut ja Hakunilan uudenvuodenjuoksu. Vantaan maratonin varttimaratonilla olin viime vuonna ja tänä vuonna. Aktia-maantiejuoksucupeissa olen juossut vuosina 2015, 2016, ja kumpanakin vuonna on tullut pysti. 

Seuran urheilijana oli siis luontevaa kysyä työharjoittelupaikkaa täältä. Hienoa, että sellainen järjestyi”